تحولات لبنان و فلسطین

دادستان تهران گفت: با اقدامات جهادی یک سال گذشته فرایند تعیین تکلیف کالاهای بلاتکلیف گمرک فرودگاه حضرت امام(ره) بعد از ۱۶ سال روبه پایان است.

تعیین تکلیف کالاهای بلاتکلیف گمرک فرودگاه حضرت امام(ره) بعد از ۱۶ سال

به گزارش قدس آنلاین، علی صالحی دادستان به منظور بررسی روند تعیین تکلیف کالاها موجود در گمرکات از انبارهای عمومی گمرک فرودگاه امام خمینی (ره) بازدید کرد.

صالحی در حاشیه این بازدید اظهار کرد: بیشتر کالاهای سنوات گذشته از گمرکات ترخیص شده و اکثر قریب به اتفاق کالاهایی که امروز مشاهده کردیم ورودی سال ۱۴۰۱ است.

علی صالحی گفت: بعد از تحویل قریب بیش از ۱۸۰۰۰قبض کالا به وزن تقریبی۷۰۰تن در حال حاضر ۷۰۰قبض کالا به میزان ۱۴ تن مانده آماده تحویل به سازمان اموال تملیکی است که مقرر شد تا یکشنبه هفته آینده تحویل سازمان اموال تملیکی داده شود.

تعیین تکلیف کالاهای بلاتکلیف گمرک فرودگاه حضرت امام(ره) بعد از ۱۶ سال

وی با اشاره به دستور مؤکد رئیس قوه قضاییه در بازدید از انبار گمرکات و سازمان اموال تملیکی گفت: با نظارت مستمر دادستانی تهران امروزه شاهد آن هستیم که انبارهای مملو از کالاهای بلا تکلیف در سازمان اموال تملیکی و گمرکات استان ساماندهی و به شرایط استاندارد انبارداری رسیده اند.

صالحی اضافه کرد: با توجه به عدم تعیین تکلیف کالاهای رسوبی فرودگاه حضرت امام(ره)در ۱۶ سال گذشته ، ظرف یک سال جاری ۲۱هزار ردیف قبض کالایی متروکه وبلا صاحب تعیین تکلیف شد و در حال حاضر مانند سال گذشته، شاهد حجم انبوه کالاهای بلاتکلیف نیستیم.

تعیین تکلیف کالاهای بلاتکلیف گمرک فرودگاه حضرت امام(ره) بعد از ۱۶ سال

دادستان تهران بیان کرد: در بازدید سال گذشته از انبارهای فرودگاه حضرت امام(ره) مقادیر زیادی کالای غیر قابل مصرف رویت شد که با دستور دادستانی تهران تا کنون مقدار۱۵۰تن از آنها به جهت فساد وانقضای تاریخ مصرف معدوم شده است.

صالحی با اشاره به اینکه ترخیص کالاهای متروکه وبلا صاحب در گمرکات به روز شده است، گفت: از مدیران و کارکنان گمرکات استان تهران به ویژه گمرک فرودگاه حضرت امام(ره) و همچنین مسئولان سازمان اموال تملیکی برای فعالیت های جهادی یک سال گذشته، تشکر می‌کنم و انصافاً کار جهادی و انقلابی کرده اند.

دادستان تهران همچنین گفت: خوشبختانه در بازدید از چهار انبار اصلی، مشهود است که قفسه های انباشته از کالاهای بلا تکلیف خالی شده و فضای کافی برای ورود کالاهای اساسی مورد نیاز تولید فراهم شده است و شاهد هستیم اکثر کالاهای موجود در انبارها تجهیزات پزشکی، پیش سازهای دارویی و کالاهای مسافری است که در جریان روال قانونی ومتعارف ترخیص قرار دارند.

وی اضافه کرد:خالی شدن انبارهای انجماد با دستور این دادستانی از کالاهای قدیمی و تاریخ مصرف گذشته حجیم، که محدودیت شدید فضا و اتلاف انرژی وتحمیل هزینه به دولت را موجب شده بود در بازدید جاری در خور توجه بود.

تعیین تکلیف کالاهای بلاتکلیف گمرک فرودگاه حضرت امام(ره) بعد از ۱۶ سال

صالحی تاکید کرد: فرودگاه امام خمینی(ره) به دلیل موقعیت وماموریت های آن باید در شأن جمهوری اسلامی باشد و با توجه به اینکه اولین مبدأ ورود مسافر و کالاهای راهبردی است باید توجه ویژه ای به آن شود. بر همین اساس دستور ساماندهی فضای مناسب برای استقرار موقت سازمان های خدمات رسان در قالب پنجره واحد ظرف یک هفته آینده وتخصیص زمین مناسب از ناحیه شهر فرودگاهی برای ساخت مجتمع دایمی اداری ظرف ۳ماه آینده در جهت افزایش رضایتمندی و جلوگیری از سرگردانی مراجعان صادر شد.

دادستان تهران در جریان این بازدید به صورت سرزده و بدون اعلام قبلی از دومین انبار بزرگ فرودگاهی مکانیزه خاورمیانه در فرودگاه حضرت امام(ره) بازدید کرد و افزود: متأسفانه تنها از ۵ درصد ظرفیت این سالن ۷۵ هزار متری و مدرن استفاده می‌شود که مقرر شد این مورد در دادستانی تهران به عنوان پرونده خاص در دستور کار قرار گیرد و موانع استفاده از این ظرفیت عظیم، هفته آینده با برگزاری جلسه فوق العاده با حضور وی ومدیران مربوطه بررسی شود.

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.